Вхід | Реєстрація

Біличанина Сергія Бибу нагородили орденом посмертно

Біличанина Сергія Бибу нагородили орденом посмертно

Відповідний указ виданий Президентом України від 12 вересня 2023 року №578/2023. Захиснику України присвоєний орден «За мужність» ІІІ ступеня.
Сину та дружині загиблого військовослужбовця нагороду вручив начальник 3-го відділу Полтавського райтерцентру комплектування та соцпідтримки, майор Віталій Кгаєвський.

Нагадаємо, що кулеметник Сергій Биба загинув 14 жовтня 2022 року внаслідок мінометного обстрілу в районі селища Курдюмівка Бахмутського району.

Наш земляк народився 24 липня 1979 року в Біликах. Із 1986-го по 1996 рік Сергій Биба навчався в Білицькій загальноосвітній школі №1. Після отримання атестату вступив до Харківського національного університету радіоелектроніки. У 1999 році почав працювати в Кобеляцькому цукровому заводі слюсарем, потім став оператором випарної станції.

Із 2004 року Сергій Биба займався індивідуальною трудовою діяльністю. У перший день повномасштабного вторгнення російських загарбників біличанин став на захист України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого, 14:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації