Вхід | Реєстрація

Поїздка до Японії: 8 тисяч кілометрів, які варто здолати

Поїздка до Японії:  8 тисяч кілометрів, які варто здолати

Поїздка до країни, над якою Сонце сходить першим, є не таким вже й складним випробуванням. Навіть зважаючи на всі проблеми і виклики з якими сьогодні доводиться стикатися українцям.

Не дивлячись на всі труднощі українці регулярно їздять до Японії. Мета поїздки у кожного може бути різною. Адже Японія є не лише державою із третьою економікою світу, а й країною, що славиться своєю екзотикою - від неповторних пейзажів до специфічної кухні. Як правило це:

  • туризм;
  • навчання;
  • бізнес-візит;
  • працевлаштування.

Досить рідко, але буває й так, що українці їдуть до Японії у сімейних справах. Як правило мова йде про шлюб із громадянином чи громадянкою цієї держави. Адже кохання, як відомо, нині не має меж.

Та в будь-якому разі слід чітко усвідомлювати, що в України із Японією немає угоди про безвізовий режим. Тому і бізнесмен, і турист, і навіть жінка, яка виходить заміж за японця, мають потурбуватися про отримання візи на в’їзд у цю країну.

Потрібно знати, що візи бувають кількох видів і від цього залежить термін легального перебування в Японії. Названі дозвільні документи можна розділити на дві великі категорії.

Короткострокові візи:

  1. туризм;
  2. бізнес-відрядження;
  3. участь в навчальних курсах і програмах.

Термін перебування в Японії у таких випадках обмежується 90 днями. Такі візи можуть бути й багаторазовими.

Довгострокові візи:

  • сімейна, що має на меті шлюб;
  • студентська для навчання у місцевому вузі;
  • працевлаштування за запрошенням від японського роботодавця.

В таких випадках візу видадуть на термін, що коливається від кількох місяців і до кількох років.

Віза до Японії, в залежності від багатьох обставин, при оформленні через спеціалізовану фірму, яка спеціалізується на наданні подібних послуг, обійдеться подорожуючому від 250 доларів США.

Безумовно, можна спробувати здешевити вартість оформлення і займатися цією справою самостійно. Але реальний досвід засвідчує у доцільності звернення саме до компаній, таких як SOleks.

Адже маючи відповідну кваліфікацію, а головне, досвід оформлення віз до 45 країн світу фахівці за відносно адекватну суму гарантують вчасну і якісну підготовку потрібних документів. А замовнику залишається лише сфотографуватися, надіслати копії документів і в очікуваний термін отримати візу. У більшості випадків витрати на оплату послуг професіоналів є абсолютно виправданими. Адже нерви і час теж мають свою вартість.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого, 10:27 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації