Вхід | Реєстрація

На Кубку України з гірськолижного спорту перше місце зайняла команда із Полтавщини

На Кубку України з гірськолижного спорту перше місце зайняла команда із Полтавщини

З 12 по 16 лютого в Славському відбулися І та ІІ етапи Кубка України з гірськолижного спорту, де змагалися в слаломі та слалом-гіганті вісім команд із усієї країни.

У загальному заліку команда Полтавської області посіла перше місце.

Про це повідомили у пресслужбі Полтавської ОВА,

Артем Солдатенко виборов три золоті медалі, Дарʼя Вахненко - золоту, срібну та бронзову медалі. Варто зазначити, що це був дебют для Дарʼї на цих змаганнях.

Інші спортсмени ДЮСШ ім. О. Бутовського, зокрема Ілля Вʼязовський, Назар Мотляк, Дмитро Дудник, Кароліна Калатур та Дарʼя Супрун, теж принесли команді цінні очки, які в сумі привели команду на перше місце.

Паралельно відбувалися Всеукраїнські змагання серед юнаків і дівчат з гірськолижного спорту, в яких взяли участь близько 80 спортсменів, з них 24 - з Полтавщини.

Переможцями та призерами змагань стали: Ростислав Солдатенко (1 срібна та 2 бронзові медалі), Тетяна Рижкова (2 срібні медалі), Анна Мащенко (1 срібна та 2 бронзові медалі), Тимофій Кущ (1 срібна та 1 бронзова медалі), Анна Романенко (1 золота, 2 срібні та 1 бронзова медалі), Софія Гоптаревська (1 золота та 2 бронзові медалі).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації