Вхід | Реєстрація

Посадовці закликають дотримуватися комендантської години

Посадовці закликають дотримуватися комендантської години

У Полтавській обласній військовій адміністрації нагадали, що з 24:00 до 4:00 у області діє комендантська година.

 

У цей час категорично забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях. Виняток — працівники об’єктів критичної інфраструктури (для цього повинна бути спеціальна перепустка). Також правила не поширюються на переміщення до укриттів під час сигналу тривоги.

Щодоби правоохоронці перевіряють до 500 автомобілів, які виїжджають у заборонені години.

«Щоб уникнути ризиків, працівники поліції систематично моніторять дотримання обмежень у період воєнного стану, контролюють міграційні процеси, а також здійснюють заходи щодо виявлення можливих пособників ворога та осіб, причетних до діяльності російських диверсійних груп.

Поліція звертається до громадян відповідально ставитися до вимушених обмежень воєнного часу, дотримуватися комендантської години та встановлених правил, чітко виконувати вказівки військових та поліцейських, оперативно інформувати правоохоронні органи про підозрілих осіб», — йдеться в повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого, 20:55 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації