Вхід | Реєстрація

«Лідерки» виграли польський «Grodzisk Cup»

«Лідерки» виграли польський «Grodzisk Cup»

Вихованки Руслана Сабірова стали переможницями футзального турніру.

Днями жіноча команда «Лідер» разом із тренерами Русланом Сабіровим і Яною Жорняк побували в Польщі, де взяли участь у змаганнях із залового футболу «Grodzisk Cup». Загалом учасниками турніру стали вісім команд, із яких сім — польські. Програма турніру складалася з двох ігрових днів.

У перший день «лідери» провели п’ять матчів, здобувши в кожному впевнену перемогу. Наступного дня вихованки Руслана Сабірова зіграли два поєдинки: один завершили внічию, у іншому поступилися польським суперникам. Та це не завадило українкам пройти до півфіналу чемпіонату, де наші землячки стали кращими.

Вирішальний матч «лідерки» провели проти команди-господарки, здолавши суперниць та виборовши головні нагороди змагань.

По завершенню «Grodzisk Cup» переможців нагородили кубками, медалями і грамотами.

Кращим бомбардиром турніру стала Вікторія Дубина, найшвидший гол (7 секунд) забила Юлія Поберій, вихованки Кобеляцької спортшколи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації