Вхід | Реєстрація

1 березня відбудеться прощання з Віталієм Цибом

1 березня відбудеться прощання з Віталієм Цибом
Віталій Циб, фото: Кобеляцька міська рада

Житель Кобеляцької громади загинув на Донеччині.

Віталій Циб народився 25 лютого 1982 року в Правобережній Сокілці. Чоловік навчався у Шенгурівській школі та Кобеляцькому профтехучилищі, де здобув професію водія-тракториста. Із 2000 по 2002 роки проходив військову строкову службу в Збройних Силах України. Із 2002 по 2005 рік служив в Дніпропетровському управлінні МВС, в патрульно-постовій службі. Із 2006-го проживав з сім’єю в місті Нікополь, де працював водієм. Згодом повернувся в рідне село.

До повномасштабного вторгнення російських окупантів Віталій Циб працював на будівництві автодороги Н-31 Дніпро — Решетилівка.

У квітні 2022-го був призваний до ЗСУ. Стрілець-помічник гранатометника загинув 15 жовтня минулого року під час виконання бойового завдання поблизу селища Урожайне.

Нашому земляку було лише 41. Прощання з Віталієм Цибом відбудеться у п'ятницю, о 12:00. Захисника поховають на малій батьківщині, на сільському кладовищі.

У Героя залишилася донька Вікторія.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого, 16:28 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації