Вхід | Реєстрація

Після шахів настала черга шашок

Після шахів настала черга шашок

24 лютого був проведений турнір серед шашкістів Кобеляцької громади.

На сторінках ЗМІ вже неодноразово висвітлювалась тема відновлення шахового руху в Кобеляцькій громаді. Але любителі інтелектуальних спортивних ігор не зупиняються на досягнутому. За шаховими змаганнями не забувають і про таку гру, як шашки. Днями відбувся турнір із шашок, у ході якого визначились чемпіони в особистій першості як серед чоловіків, так і серед жінок.

Чемпіоном з шашок у Кобеляцькій громаді став Дмитро Лифар із села Іванівка. Друге місце посів Микола Щеглов, який зараз переїхав до Кобеляк через війну із міста Покровськ, що на Донеччині. Він відстав від переможця турніру всього на пів очка.

А третє місто виборов у драматичній боротьбі все той же юний Єгор Дудка із Орлика. Він почав турнір із чотирьох перемог підряд. Але потім програв п’яту і шосту партію другому і першому призеру відповідно. І щоб «зачепитися» хоча б за третє місце, йому потрібно було зробити нічию з дуже досвідченим шашкістом з Вільховатки Анатолієм Саєм. І Єгор досяг необхідного результату. Хоча в один із моментів поєдинку міг програти, коли наприкінці партії припустився прикрої помилки. Та хлопчина не впав у відчай, проявив характер і досяг потрібної йому нічиєї. Так гартується спортивний характер і вміння володіти собою в складних ситуаціях

Серед жінок переможницею стала Наталія Вібла. Також вона прийняла участь у чоловічому шашковому турнірі, де зайняла 9 місце з 12 учасників. А сам чоловічий шашковий турнір був проведений у 7 турів за швейцарською системою.


Автор: Тарас Голтвянський


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації