Вхід | Реєстрація

У Полтавському районі троє чоловіків зсипали залишки тварин у яму

У Полтавському районі троє чоловіків зсипали залишки тварин у яму

28 лютого приблизно о 16:30 оперативники відділу №2 Полтавського районного управління поліції виявили осіб, які викидали залишки туш свійських тварин у викопану яму неподалік села Носівка Полтавського району. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За даними поліції, правопорушники використовували екскаватор для викопування ями в полі поблизу села Носівка та перевозили залишки туш тварин до цієї ями вантажівкою.

Під час першочергових оперативних та слідчих дій встановлено, що до цього правопорушення причетні троє мешканців Полтави віком 30, 43 та 52 років.

Слідчим підрозділом поліції за підтримки Полтавської окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Обставини події з'ясовуються слідством.

Стаття передбачає штраф від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 лютого, 09:41 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації