Вхід | Реєстрація

Більше ніж шкарпетки

Більше ніж шкарпетки

Людська цивілізація напевне не була б такою, якби не розвивалася у всіх проявах, тонкощах і дрібницях - від технологій передачі і збереження інформації до взуття, одягу та інших звичайних побутових речей.

От взяти, приміром, такий банальний предмет гардеробу, як шкарпетки.

У не такі вже й старі і не такі вже й добрі, радянські часи люди знали два види шкарпеток - натуральні та синтетичні. Перші виготовляли із вовни чи бавовни, другі - із штучно синтезованих матеріалів. А єдиним критеріям якості була довговічність. Не порвались протягом року – вже чудово.

Зараз же із розвитком індустрії товарів для повсякденного вжитку ледве не із кожним роком з’являються шкарпетки із новими функціями.

Ось лише побіжний перелік:

  1. термошкарпетки;
  2. шкарпетки-кросівки;
  3. тактичні шкарпетки.

По великому рахунку, як засвідчує наш досвід використання подібних товарів, їх можна використовувати ледве не як повноцінний аналог взуття. Настільки сучасні шкарпетки можуть бути міцними і функціональними. Вони не пропускають вологу, бережуть тепло, практично не мають швів, які подразнюють ноги, дають  можливість "дихати" шкірі. Одним словом виконують дуже багато функцій про які, раніше люди не могли навіть мріяти.

І навіть - з підігрівом

Напевне сучасникам зараз важко усвідомлювати, що в древні часи прототипи шкарпеток надягали на свої ноги виключно жінки і актори. І досить довго існувало певне розділення цього предмету гардеробу по статі. Так жіночі шкарпетки суттєво відрізняли від чоловічих.

Але зараз людство все більше віддає перевагу так званому стилю "унісекс", тобто одягу, який із задоволенням і з максимальною зручністю для себе  можуть носити представники як жіночої, так і чоловічої статі.

Саме такі шкарпетки в основному і представлені на віртуальних полицях, розміщених на сайті магазину Фокстрот.

Адже шляхом випробувань і помилок ми прийшли до висновку, що для функціональності немає статевих відмінностей. Тим більше, що і жінки зараз намагаються вести спосіб життя не менш активний, аніж чоловіки. А довгі термошкарпетки - це якраз те, що потрібно і для тренувань, і для довгих походів чи перебування в екстремальних умовах.

Ну а для любителів максимального комфорту в умовах холоду вже й шкарпетки із підігрівом почали виробляти.

Так, безумовно, подібні речі коштують не зовсім дешево. Але їх зручність і довговічність із надлишком компенсують ціну  за них заплачену.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня, 12:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації