Вхід | Реєстрація

Кому потрібні не підписники, а продажі

Кому потрібні не підписники, а продажі

У сучасному цифровому світі напевне вже не залишилося людей, так чи інакше не задіяних в безперервному у процесі обміну інформацією. Але далеко не всі здатні при цьому отримувати максимальну користь, економлячи власний час і отримуючи максимальний фінансовий прибуток. Саме тому запит на послугу "просування сайтів Київ" є стабільно популярним в мережі.

Безумовно більшість людей, які користуються Інтернетом, в тому числі і соцмережами, є звичайними споживачами. І вони навіть не розраховують отримувати від цього якісь матеріальні дивіденди. По великому рахунку, такі люди просто "вбивають" свій вільний час.

Але досить часто буває так, що не володіючи певними знаннями і технологіями, аналогічно до звичайних юзерів "вбивають" власні час, гроші та сподівання і підприємці, метою яких є отримання прибутку. Адже створити сайт, свою сторінку в соцмережі чи канал на платформі переглядів відео і навіть залучити до нього широку аудиторію - це ще не гарантія майбутнього фінансового успіху. А гарантувати не лише "розкрутку" сайту, а й зростання доходу та пристойний прибуток у більшості випадків може лише агенція діджитал маркетингу.

Адже більшість підприємців просто не знають, як, по-перше, зробити свій сайт популярним, по-друге і головне, як трансформувати кількість переглядів чи користувачів у ріст продажів. І як логічний наслідок - у зростання свого прибутку.

Різні підходи, різний і результат

У більшості випадків проекспериментувавши, але так і не отримавши очікуваного результату, бізнесмени звертаються за послугами до професіоналів.

Так, приміром, в агенції Netpeak потенційному клієнту одразу пояснять принципову відмінність в підходах та методах роботи. Ця відмінність полягає в тому, щоб не зациклюватись виключно на пожвавленні трафіку, привернути увагу саме цільової аудиторії, котра стане клієнтом бізнесу, отже й заплатить гроші за послугу чи товар.

Найбільш затребувані послуги:

  • чат- боти для бізнесу;
  • контекстна реклама;
  • SEO;
  • таргетована реклама;
  • SMM;
  • просування на маркетплейсах.

Зустрічають по портфоліо

 Як правило більшість потенційних клієнтів, котрі звертаються за послугами до такої агенції, як Netpeak після перегляду портфоліо. Але, звичайно ж, рекомендації,  довгий список поважних клієнтів із якими співпрацює агенція та сучасний дизайн сайту лише створюють перше позитивне враження.

А висновок, частиною якого є рішення про продовження співпраці, клієнт робити дещо пізніше. Конкретніше - після того, як порахує доходу частину і відмінусує від неї витратну.

У майже ста відсотках випадків, клієнти продовжують співпрацю. Адже класичне співвідношення "ціна- якість" ніхто не відміняв. Тому підприємці і вибирають Netpeak.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня, 08:04 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації