Вхід | Реєстрація

Ігрові новинки березня: є з чого вибрати

Ігрові новинки березня: є з чого вибрати

Індустрія компʼютерних ігор протягом року обіцяє декілька по-справжньому гучних релізів буквально на всіх ігрових платформах. Березень виявився особливо багатим на ігри у жанрі RPG, а на шанувальників ПК-ігор чекає велика подія - поява Horizon Forbidden West, чергового ексклюзиву від Playstation, який переживатиме другу хвилю популярності.

WWE 2K24

Жанр файтингів в цілому вважається самодостатнім та кожного року отримує великий проєкт від Mortal Kombat або Tekken, 7 частина якого, до речі, у 2023 році забрала звання найкращого файтингу року. Для прихильників більш реалістичних боїв підійде UFC від EA Sports або WWE 2K24, вихід якої присвячений 40-річному ювілею WrestleMania. Гра познайомить з легендарними бійцями серії та забезпечить не лише захоплюючі бої, а ще й характерне шоу. Файтинг відрізняється чудовою реалістичною графікою, а режим карʼєри подарує такі ж гострі емоції, як і азартні ігри з Global Unity Group, де результат кожного раунду так само непередбачуваний. 

Horizon Forbidden West

Сиквел гри Horizon Zero Dawn, який вийшов на консолі Playstation у лютому 2022 року, отримав позитивні відгуки від критиків та гравців, ставши однією з титульних ігор PS останніх років. Вже за два роки його чекала доля багатьох ексклюзивів консолі - у березні гру зможуть оцінити шанувальники ПК, причому в доступі зʼявиться повна версія гри з усіма доповненнями та різноманітними технічними покращеннями.

The Thaumaturge

Цікавим проєктом виглядає рольова гра The Thaumaturge, де розробники обіцяють продемонструвати нестандартний підхід до жанру RPG:

  • Унікальний всесвіт;

  • Варіативний сюжет;

  • Елементи детективу;

  • Широкі можливості прокачування персонажа.

Це одна з тих ігор, де кожне прийняте рішення може впливати на подальший розвиток подій та змінювати сюжет. У перші дні березня проєкт польських розробників став доступним на ПК та консолях PS і Xbox.

Alone in the Dark

Жанр хоррор-ігор залишається досить популярним в індустрії компʼютерних ігор, тож чергове продовження отримає і серія ігор Alone in the Dark, перша з яким була випущена у далекому 1992 році. Сучасна версія обіцяє цікаву та моторошну сюжетну кампанію, де гравець гратиме за двох персонажів. За сюжетом події розгортатимуться у 1920-х роках в особняку Дерсето, який є притулком для душевнохворих. Безкоштовна демоверсія була випущена ще у травні минулого року, а от реліз повної версії вже пережив навіть декілька перенесень, тож очікування від фінальної версії тепер відповідні. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня, 11:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації