Вхід | Реєстрація

«Прапор» виборов кубок міської ради

«Прапор» виборов кубок міської ради

Переможця турніру вдалося визначити лише за 6-метровими ударами.

Минулими вихідними в Кобеляцькій громаді відбувся розіграш кубка міської ради з міні-футболу.

У суботу, 16 березня, у Павлівці, Світлогірському та Кобеляках пройшли зональні змагання серед команд колективів фізичної культури. У кубкових протистояннях взяли учать 12 колективів. Їх, згідно регламенту, розділили на три групи по чотири команди за територіальним принципом. До півфінальних змагань виходили по дві команди з кращим результатом у групах.

Наступного дня, 17 березня, у Кобеляках відбулися фінальні зустрічі. За головну нагороду турніру боролися шість команд, які були поділені на дві групи. До першої увійшли: павлівський «Колос», підгорянський «Прапор» та «Придніпрянське»; до другої — мідянівський «Урожай», «Шенгури» та «Іванівка».

За результатами зіграних матчів, за третю сходинку турнірної таблиці поборолися команди «Придніпрянське» та «Іванівка». У цьому протистоянні іванівський колектив здолав суперників із результатом 3:0.

За перше місце боролися «Шенгури» та «Прапор».

Як розповів представник сектору спорту Кобеляцької міської Максим Онищенко, у рівній боротьбі колективи не поступалися моментами та гра завершилася з рахунком 1:1. По завершенню основного ігрового часу, команди визначали переможця у 6-метрових ударах. У результаті, із результатом 3:1 підгорянський «Прапор» очолив змагання і здобув кубок.

Крім того, працівники сектору спорту, суддівська колегія і спортсмени обрали спортсменів за ігровим амплуа. Кращим воротарем турніру став Сергій Гордійко (Іванівка), кращим захисником — Андрій Поцелуйко (Шенгури), кращим нападником — Дмитро Жамбей (Підгора).

Переможців та призерів змагань нагородили статуетками, кубками, медалями і грамотами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня, 10:16 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації