Вхід | Реєстрація

Оренда екскаватора у Києві: як і де знайти спецтехніку?

Оренда екскаватора у Києві: як і де знайти спецтехніку?

Екскаватор - популярний варіант спецтехніки для різних завдань. За допомогою спеціального навісного обладнання функціонал машини можна значно розширити - а це можливість отримати універсальне обладнання по вигідній ціні. Компанія Мінірент пропонує послугу оренда екскаватора колісного в Києві та Київській області. Це сучасні, продумані моделі від відомих виробників у відмінному технічному стані та з роботою досвідченого оператора, яка входить у вартість послуги.

Менеджери компанії можуть допомогти обрати оптимальний варіант враховуючи технічні можливості та умови експлуатації. 

Особливості екскаватора в оренду

Вибір правильного екскаватора під конкретний вид робіт це частина успішного результату - можливість виконати завдання швидко, ефективно та безпечно.

Автопарк Мінірент пропонує моделі:

  • колісного типу;
  • на гусеничному ходу.

Перші більш маневрені, підійдуть для використання у міських умовах, на твердій поверхні, з легким транспортуванням своїм ходом.

Гусеничні моделі мають більшу стійкість на складних поверхнях, грунтах. Їх маневреність визначається радіусом дії - можливістю повороту робочого органу. 

Вибір екскаватора - якою буває техніка?

Важливим параметром вибору екскаватора є його потужність та призначення. Саме вони визначають, чи підійде модель під завдання замовника.

Для циклічних операцій в одній послідовності оптимальне рішення взяти в оренду екскаватор циклічної дії. Представники цього типу є звична машина з одним ковшем. 

Також популярна скребкова, фрезерна, багатоковшова модель - представники категорії екскаватори безперервної дії.

По призначенню варто виділити універсальний екскаватор-погрузчик, а також спеціалізоване обладнання: кар'єрну, розкривну модель, які застосовуються в добувній промисловості. 

Потужність та габарити залежать від конкретної експлуатації. Найчастіше клієнти обирають модель з невеликим ковшем на пневматичному колісному ходу. Вони можуть працювати в умовах обмеженого простору та легко переміщатися між об'єктами. Можливість закріпити та ефективно застосувати навісне обладнання буде додатковою перевагою.  

Вигідна оренда екскаватора у місті Київ та Київській області

Автопарк компанії Мінірент дивує різноманіттям моделей спецтехніки. Екскаватор обирають на прокат часто, це обладнання здатне ефективно працювати у промисловості, на будівництві, дорожніх та комунальних роботах, або ж облаштуванні приватного обійстя. Купити екскаватор - не завжди раціональне рішення, адже це серйозні витрати на покупку, обслуговування, зберігання. Якщо роботи короткострокові - оренда буде оптимальним вибором.

Переваги взяти спецтехніку на прокат у Мінірент:

  • якісне обладнання з вчасним технічним обслуговуванням та обов'язковим оглядом перед виїздом на обєкт;
  • допомога менеджерів в підборі оптимальних параметрів машини та додаткових механізмів;
  • доступна ціна, знижки на довготривалі договори.

Компанія Мінірент займає провідні позиції у сфері оренди екскаваторів та іншої спецтехніки у Києві та області. Великий автопарк та професіональний підхід команди дозволить ефективно та швидко виконати поставлені завдання клієнта.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня, 10:27 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації