Вхід | Реєстрація

У Диканській громаді планують створити Дія.Центр

У Диканській громаді планують створити Дія.Центр

Під час робочого візиту до Диканської громади заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Когут зустрівся з головою ТГ Олегом Семенком.

Як розповіли у пресслужбі Полтавської ОВА, у громаді працюють над розробкою проєкту реконструкції приміщення під створення нового Дія Центру. Планують залучити й міжнародних партнерів.

– Жителі мають отримувати якісні адмінпослуги в комфортних умовах. При створенні Дія Центру обов’язково врахуйте рекомендації, передбачені примірним регламентом ЦНАП, – зауважив Володимир Когут. – Необхідно передбачити пандуси та санітарну кімнату для людей з інвалідністю, ігровий простір та сповивальний столик для відвідувачів із дітьми.

Обговорили й питання створення місцевої програми інформатизації.

– Програми інформатизації мають бути в кожній громаді. Вони дозволяють модернізувати центри надання адміністративних послуг, розвинути систему електронного документообігу, забезпечити доступ до високошвидкісного інтернету, підвищити цифрову грамотність жителів громади, – розповів Володимир Когут.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня, 11:40 | Диканька | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації