Вхід | Реєстрація

У неділю переводимо годинники на літній час

У неділю переводимо годинники  на літній час

31 березня, о 3-ій годині ночі, стрілки годинника треба перевести на одну годину вперед.

Нагадаємо, що 13 травня 1996 року Кабмін ухвалив постанову «Про порядок обчислення часу на території України». Відповідно до цього документу, двічі на рік українці переводять стрілки годинника.

Зокрема, у постанові йшлося:

«Запровадити на території України такий порядок обчислення часу: час другого часового поясу (київський час) з переведенням щорічно годинникової стрілки в останню неділю березня, о 3 годині, на 1 годину вперед і в останню неділю жовтня, о 4 годині, на 1 годину назад.

Тобто, цього року перехід на літній час відбудеться в ніч проти 31 березня, о 3:00 годині. Стрілки годинника треба перевести на одну годину вперед — із 3:00 на 4:00).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня, 10:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації