Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі зіткнулися ВАЗ і Мерседес – одна людина загинула

У Кременчуцькому районі зіткнулися ВАЗ і Мерседес – одна людина загинула

Аварія сталась 3 квітня приблизно о 14:30 на шосе «Полтава-Олександрія» недалеко від села Соснівка у Кременчуцькому районі. В даний час поліція проводить розслідування деталей інциденту.

Про інцидент повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Попередні висновки розслідування вказують, що автомобіль ВАЗ-2101, за кермом якого був водій народжений у 1963 році, врізався у Mercedes Benz Sprinter, яким керувала особа, 1971 року народження.

На місці аварії виявлено водія ВАЗа мертвим. Для встановлення причини смерті його тіло було відправлено на судово-медичну експертизу. Жінку-пасажира автомобіля ВАЗ, 1964 року народження, із травмами доставлено до лікарні.

За даним фактом слідчими Головуправління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Слідчі продовжують працювати над встановленням всіх обставин і причин аварії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня, 09:44 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації