Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини викрила торговця зброєю та електронними платами для ЗРК

Поліція Полтавщини викрила торговця зброєю та електронними платами для ЗРК

46-річного жителя Харкова, якого обґрунтовано підозрюють у цих діях, затримали співробітники ГУНП Полтавщини спільно зі слідчими районного управління поліції. Йому пред'явлено підозру та обрано запобіжний захід.

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Полтавщини.

Під час офіційних обшуків вилучено понад 13,5 тисяч набоїв різного калібру, автомат «Калашникова», пістолет «Макарова», більше десятка корпусів від гранат та приблизно 20 підривачів до них, тротилові шашки, світлошумові гранати, понад 40 електронних плат до ЗРК «С-300» і гроші на суму понад 8000 євро, 5000 доларів США та близько 50 000 гривень. Підозрюваному повідомлено про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами, і вирішено тримати його під вартою протягом 60 днів.

Досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України порушено слідчим підрозділом районного управління поліції, за процесуальним керівництвом окружної прокуратури. Триває проведення необхідних слідчих дій. Відповідно до статті, передбачена позбавлення волі від 3 до 7 років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня, 20:38 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації