Вхід | Реєстрація

Постраждалим від ракетної атаки полтавчанам виплатять 135 тисяч гривень

Постраждалим від ракетної атаки полтавчанам виплатять 135 тисяч гривень

На засіданні профільної комісії було затверджено виділення 135 тисяч гривень із обласного бюджету на підтримку тих, хто постраждав через недавню ворожу атаку.

За словами начальника ОВА Філіпа Проніна, було розглянуто вісім запитів на допомогу.

Філіп Пронін висловився про ситуацію:

– Не залишаємо мешканців Полтавщини з бідою сам на сам. Оперативно реагуємо на ситуацію. Перші заявки опрацювали максимально швидко. Людям, які постраждали внаслідок нещодавнього ворожого удару, протягом семи днів виплатять матеріальну допомогу.

Вказано, що сім'ї загиблої жінки виплатять 50 тисяч гривень. Також будуть надані кошти семи потерпілим, включаючи одну дитину, з виплатами від 5 до 25 тисяч гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня, 10:21 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації