Вхід | Реєстрація

«Де згода в сімействі»

«Де згода в сімействі»

Під такою назвою пройшов звітний концерт за участі чорбівських і червоноквітівських артистів.

6 квітня в Білицькому будинку культури відбувся благодійний звітний концерт учасників художньої самодіяльності Червоноквітівського та Чорбівського закладів культури. Захід отримав назву «Де згода в сімействі» та проходив у рамках І етапу обласного конкурсу-огляду, присвяченого 255-річчю з дня народження Івана Котляревського.

Програма звіту була цікавою, насиченою яскравими концертними номерами на різноманітну тематику. Учасники аматорських колективів та окремі виконавці продемонстрували таланти, артистично та натхненно виступали на сцені, возвеличуючи рідну батьківщину, рідний край.

Свою творчість продемонстрували колективи Чорбівського СБК (жіночий аматорський вокальний колектив «Чорбівські молодички», вокальний дует «Мальви», дует Аліни Ісай та Юлії Шишацької, вокальне тріо Марини Ісай, Світлани Щербак та Юлії Шишацької, солістів Світлани Щербак, Юлії Шишацької, Даниїла Стокоза, який продекламував проникливий вірш) та артисти Червоноквітівського клубу (вокальний аматорський колектив «Калина», чоловічий вокальний аматорський колектив «Явір», родинний квартет Альони Ананенко, Катерини Трохименко, Віталія та Тетяни Цікури, солістка Тетяна Герман, дитячий танцювальний колектив. Ведучою мистецького заходу була Тетяна Герман.

Концерт відкрили творчі колективи закладів культури, які разом виконали українську народну пісню «Зеленеє жито» і тим самим підтвердили слова відомого класика Івана Котляревського «Де згода в сімействі, там мир і тишина, блаженні там люди, блаженна сторона».

З вітальним словом виступила Олена Олефірова, головний спеціаліст у галузі культури, яка привітала артистів та побажала гарного та вдалого виступу.
Звітний концерт ще раз продемонстрував, що в закладах панує творча атмосфера, керівники та вихованці колективів знаходяться в постійному творчому пошуку. Всі вони завзято працюють, щоб збагачувати культуру громади, зберігати, розвивати та поширювати українські традиції.

Творчі колективи клубних закладів висловлюють щиру подяку керівництву гуманітарного відділу за наданий транспорт, директору Білицького БК Людмилі Пугач за прийом та гостинність.

Щира подяка усім артистам, які відложили усі свої справи і подарували глядачам півтори години свята. Дякуємо ЗСУ за можливість творити прекрасне.


Автор: Юлія ШИШАЦЬКА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації