Вхід | Реєстрація

Білицька молодь активно виграє гранти

Білицька молодь активно виграє гранти

Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.

Саме з таких слів розпочалося відкриття-презентація нового проєкту в Білицькій територіальній громаді — коворкінгу  «Молодіжна взаємодія».  Молодіжна політика стрімко розвивається зі створення молодіжної ради при Білицькій селищній раді та молодіжної ГО «Молоді-Є».  Об’єднавши зусилля, члени МР, представники ГО «Молоді-Є» та небайдужі мешканці громади змогли втілити свою ідею у життя, вигравши грант  у рамках проєкту «Забезпечення впровадження більш відповідального, спрямованого на людей та ефективного підходу до кризи в Україні через місцеве керівництво, інновації, співпрацю між агентствами та процес навчання дією», який реалізується Благодійним фондом «Карітас-Полтава».

Коворкінг «Молодіжна взаємодія» в Білицькій громаді — це про співпрацю людей, про повагу та прагнення спільної мети: розвиток, соціалізація та згуртованість молоді. Це те місце, куди ти приходиш за новими знаннями, спілкуванням з однодумцями, де ти можеш поділитися з іншими своїми вміннями і навичками в IT-освіті (пакет Word, а разом з ним і улюблений Excel, фотошоп, соціальні мережі, інтернет-банкінг, підготовка до НМТ та багато іншого), тим самим здобувши нових для себе навичок: ораторське мистецтво, подолання боязні публічних виступів. Тут кожного завжди почують та підкажуть.

Молодь дякує представникам селищної ради та гуманітарному відділу за світлу, простору кімнату з ремонтом. Місцева влада дбає про розвиток молоді та підтримує в усіх починаннях. Ініціативність молоді та підтримка місцевої влади є важливим складовим розвитку суспільства.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня, 15:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації