Вхід | Реєстрація

Книга, придбана в Книголенді, автоматично стає незабутнім подарунком

Книга, придбана в Книголенді, автоматично стає незабутнім подарунком

У жовтні минулого року агенція Info Sapiens оприлюднила результати опитування, проведеного на замовлення Українського інституту книги. Працівники держустанови намагалися з’ясувати, скільки жителів нашої держави читають друковані книги українською мовою. Виявилося, що виданням, що надруковані державною мовою, віддають перевагу більше 52 відсотків респондентів. Молодь віддає перевагу розважальній літературі. Таку ж тенденцію відзначають представники книжкового онлайн-магазину Книголенд. Зокрема, фаворитом серед представників сучасної романтично-драматичної літератури є англійська письменниця Тіллі Коул зі своєю нашумівшою книгою «Тисяча пам'ятних поцілунків»,  що не залишає байдужим жодного читача.

Роман, що підкорює серця читачів із перших сторінок

Не дивлячись на той факт, що Тіллі Коул є авторкою багатьох відомих романів, «A Thousand Boy Kisses» (назва книги оригінальною мовою), вийшовши з друку у 2016 році, став справжнім бестселером у жанрі підліткової та молодіжної літератури. Книгою захоплюються і в Англії, і в Україні, і в США. А все тому, що в романі «Тисяча пам’ятних поцілунків» розкривається історія кохання між підлітками, які знають один одного з 5-річного віку. Надзвичайно цікавий та оригінальний сюжет розкриває всі сторони вічної теми любові на все життя.      

Справжній онлайн книжковий магазин сучасності

Та повернемося до теми книг українською. Адже і бестселери Тіллі Коул, і любовні романи Володимира Винниченка, Василя Барки чи Одрі Ніффенеґґер, і сотні інших відомих друкованих робіт вітчизняних  та зарубіжних авторів, перекладених на державну мову, можна придбати в онлайн-магазині Книголенд. Тим більше, що цей літературний формат чудово поєднується з історією, фантастикою, детективом чи еротикою. А тому романи читають домогосподарки, студенти, водії, поліцейські і політики. І більшість книг читачі купують саме на платформі Книголенд, що являється справжнім онлайн книжковим магазином сучасності.      

Не художніми книгами єдиними

Постійні і нові клієнти Книголенд відзначають, що онлайн-крамниця пропонує своїм користувачам книги на різноманітну тематику, канцелярські товари, ігри, навчальну літературу, комікси, подарунки й сувеніри. Зручний інтерфейс сайту https://knigoland.com.ua/ дозволяє користувачам обрати саме той напрямок книг, що їх найбільше цікавить.

У відомій приказці говориться, що книга — це найкращий подарунок, а видання, придбане в Книголенді, автоматично стає незабутнім.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня, 12:39 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації