Вхід | Реєстрація

Вітання 100 – літній ювілярці

Вітання 100 – літній ювілярці
21 квітня жительці с. Веприк (Гадяцький район) Пилипенко Василині Іванівні виповнилося 100 років. В цей день завітали привітати ювілярку голова райдержадміністрації Ірина Гулей, заступник голови районної ради Віталій Тарасенко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Середа, виконуюча обов’язки сільського голови Катерина Ющенко, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Андрій Мельник, працівники СТОВ ім. Духова, учні місцевої школи. Гостей чекала велика родина, всі вбрані в українські костюми, що ще раз підтверджувало про давнє і сильне коріння роду.
Ірина Володимирівна побажала Василині Іванівні здоров’я, ще довгих років життя, зберігати і передавати своїм внукам та правнукам історію роду, історію рідного села, зачитала вітальні листівки від Президента України та голови Полтавської облдержадміністрації.  Учні Веприцької школи вітали ювілярку щирими віршованими рядками, представники місцевого сільськогосподарського підприємства дякували за багаторічну працю. І було багато – багато яскравих букетів квітів.
Василина Іванівна дякувала всім за привітання, згадувала роки свого життя, які були досить непрості: голодомор, війна, втрата чоловіка на війні, важка праця в колгоспі, але їй завжди зігрівала душу велика і дружня родина – 20 внуків та 35 правнуків. Василина Іванівна подарувала гостям щиру українську пісню у власному виконанні.

Автор: www.hadiach-rajon-vlada.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2010, 12:26 | Гадяч |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації