Вхід | Реєстрація

Сенсація одна. А могло бути більше

Сенсація одна. А могло бути більше
17 квітня відбулися матчі-відповіді 1/16 фіналу розіграшу кубка Кобеляцького району з футболу сезону 2010 року.
У Кунівці зустрічалися «Будекспрес» та Красне. У першому матчі «будівельники» на виїзді перемогли 6:1. Цей рахунок для «Будекспреса» міг стати фатальним. Проте таки не став…
Господарі поля вийшли на гру розслабленими та зовсім непідготовленими. Як результат — повністю провальний матч.
Футбол не пробачає відсутності концентрації на полі. «Будекспрес» в поточній зустрічі був не схожий сам на себе. 0:5 — абсолютно заслужений рахунок. Проте, навіть цей рахунок вивів «синіх» до 1/8 фіналу.
Головною сенсацію етапу став «виліт» вже на ранній стадії срібних призерів попереднього чемпіонату — команди «Бутенки-1».
Результати всіх матчів
«Бутенки-1» — «Колос» (Павлівка)1:4, Сухинівка — «Спарта» (Лутовинівка) 1:2, «Лан» (Шенгури) — «Оріль» (Канави) +:-, «Будекспрес» (Кобеляки) — Красне 0:5, Радянське — «Спартак» (Рибалки) 2:1, «Дніпро» (Світлогірське) — Іванівка 1:0, Котовське — Дрижина  Гребля 0:1.
В 1/8 фіналу зустрінуться: «Колос» (Павлівка) — Кірове, Василівка — Дашківка, «Спарта» (Лутовинівка) — Орлик, «Лан» (Шенгури) — «Авангард» (Жуки), «Будекспрес» (Кобеляки) — «Бутенки-2», «Спартак» (Рибалки) — «Динамо» (Кобеляки), Іванівка — «Спарта» (Білики), Дрижина Гребля — Вільховатка.
18 квітня в Кобеляках на місцевому стадіоні «Колос» в товариському матчі зустрілися місцевий «Колос» та «Гірник» з Кременчука. Результат гри — закономірна перемога гостей 5:1.

Автор: Олег ДУБИНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2010, 15:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації