Вхід | Реєстрація

Юнацький склад селещинських «Далеких островів» переміг «Ворсклу»!

Це сталося у вівторк 17 квітня. Саме цього дня розпочалися ігри обласного чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги серед юнаків 1995-1996 років народження. Наш район знову представляє на цьому турнірі селещинська команда «Далекі острови». Для патріотів районного спорту підкреслимо — юнацький склад увесь місцевий, потужний, гордість Селещини і району.
Першу гру чемпіонату селещинці на виїзді провели у Порлтаві : 27 квітня зустрілися з командою «Ворскла» імені Горпинка. В першому таймі господарі мали ігрову і територіальну перевагу, але не скористалися кількома голевими моментами.
Після перерви селещинці «показала зуби» супернику. У одній з контратак півзахисник «Далеких островів» Віталій Слюсар майстерно закинув м’яч «за комірець» воротарю ворсклян. Під завісу поєдинку прицільно «у дев’ятку» зі штрафного удару рахунок подвоює Олег Бондар. Перемога над «Ворсклою» 2:0!
У декого з футболістів виступили сльози на очах, до роздягальні поверталися радісно, у піднесеному настрої. Щоправда, дехто — шкутильгаючи.
На жаль, цьогоріч затримується спонсорська допомога від ТОВ «Далекі острови» і на цю гру команда добиралася власним коштом. Сесія сільської ради прийняла рішення фінансувати участь у цьому турнірі, але досі не прийнятий бюджет і виділити їх ніяк. Це при тім, що команда дуже сильна, аж шестеро юнаків виступають у складі «Газовика». Дуже прикро, якщо команда перестане існувати і п’ять років серйозних постійних тренувань підуть нанівець.

Автор: Віктор ПАТЮК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2010, 13:01 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації