Вхід | Реєстрація

Доки терпітемимо глум над живими і памяттю про метрвих

Проживаю у Машівці по вулиці Шевченка. Мій город виходить до кладовища. Між ним і моїм двором (300 метрів від будинку) в порушення всіх санітарних норм розташоване несанкціоноване сміттєзвалище. Увесь папір, целофан, пластикова тара, відходи, що вивозяться сюди — у мене у городі. А ще вітер постійно доносить на подвір’я сморід від гниття решток та їдкий дим, коли підпалюють звалище.
Декілька разів звертався у санстанцію, в селищну раду і особисто до керівників цих установ. Мені співчували, обіцяли допомогти, але «віз і нині там». Я просив звернутися через газету й радіо до мешканців Машівки, щоб не везли сміття до кладовища. Пропонував, як і де треба переорати підїзди до звалища, щоб його закрити. Але моє прохання залишається без уваги. Натомість мені ще й погрожують ті, хто возить сюди непотріб. Я називав у селищній раді прізвища цих людей. Серед них і працівники держустанов на службовому транспорті траплялися. Звалище поширюється. Навіть каналізаційні стоки вивозяться й зливаються сюди. До комунальників минулого року звертався також.
Тож востаннє прошу голову селищної ради, селищних депутатів, головного санітарного лікаря зробити все, щоб закрити смітник. Звертаюся до жителів Машівки: якщо ви не поважаєте людей, які живуть по вулиці Шевченка, майте хоча б повагу до своїх рідних і близьких, прах яких покоїться поряд з купами, які ви насипаєте. Порядні люди так не роблять. Поважайте хоча б себе.

Автор: Микола ПАРЖИН, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2010, 16:15 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації