Вхід | Реєстрація

ФОТО - У Нових Санжарах дякували матері

ФОТО - У Нових Санжарах дякували матері
7‑го травня у селищі відбулося свято, присвячене міжнародному Дню матері.
Зранку в п’ятницю новосанжарці зібралися на горі навпроти Новосанжарського НВК. Саме тут нещодавно з’явився черговий у селищі парк — парк, що носить ім’я Матері. Тому не дивно, що урочистості з нагоди свята відбулися саме тут.
Розпочалася святкова програма виступом маленьких вихованців дитячого садка «Сонечко». Дітки співали і танцювали, а все це присвячували, звичайно ж, своїм найкращим у світі мамам.
Потім до мікрофону підійшов селищний голова Андрій Река. Андрій Олександрович багато говорив про значення матері в житті кожного з нас, про подвиг жінок у воєнний час, про їх нелюдську працю на відбудові у післявоєнні роки. Саме тому, зазначив новосанжарський мер, виникла ідея закласти в центрі селища парк, що носитиме ім’я Матері. Він має стати не лише ще однією зеленою окрасою Нових Санжар, а й живим символом вдячності усім матерям селища.
Думку селищного голови підтримав і заступник голови РДА Анатолій Мокляк, який у своєму виступі, зокрема, зазначив — свою синівську вдячність не потрібно відкладати на майбутнє. Вклонятися Матері потрібно сьогодні і щодня.
Урочисту та вокально-танцювальну частину свята продовжили вихованці дитячого садка «Лелеченька», учні Новосанжарського НВК та Руденківської ЗОШ. Загалом свято тривало не більше години, але цей час був гарним приводом для кожного, щоб згадати про свою маму і на вихідні обов’язково поїхати до неї в гості або просто набрати на телефоні її номер і сказати у слухавку: «Я люблю тебе, мамо!». А ви ще цього не зробили?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації