Вхід | Реєстрація

Розбій у Машівці

Це сталося в ніч на 8 травня у райцентрі. Напередодні жителька Машівки 1946 року народження, яка мешкала з квартиранткою 1960 року народження, отримала пенсію. Про це дізнався односелець (раніше судимий, не працюючий) і, озброївшись ломом, проник у дім.
Щоб заволодіти 630 гривнями, обох жінок бив усім, що потрапило під руку. З місця злочину вилучено металева труба зі слідами крові, ніжки від стільців, закривавлені фрагменти швабри. Господині дому розбійник спричинив кілька переломів лівої руки, рубані рани голови, черепно-мозкову травму, численні гематоми. Квартирантка теж отримала рубані рани голови, черепно-мозковоу травму та численні гематоми, їй злочинець прикладав ніж до горла, порізав шию. Коли гроші таки відібрав, обох жінок зачинив у домі і втік.
Як повідомили у райвідділі внутрішніх справ, злочинця було затримано «по гарячих слідах» у Копилах Полтавського району.
Обидві потерпілі були направлені до лікарні, на цей час лікуються вдома.
Згідно з законом, термін покарання за розбій (це надзвичайно тяжкий злочин) призначається від 8 років позбавлення волі.

Автор: www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2010, 10:35 | Машівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації