Вхід | Реєстрація

Спортивна школа таки дочекалася ремонту

Сьогодні у дитячо-юнацькій спортивній школі навчаються футболу, гандболу та баскетболу більш як 250 дітей району. Юні спортсмени показують гідні результати на змаганнях обласного рівня, поповнюють ряди спортивної еліти Полтавщини, утверджують авторитет нашого району навіть за її межами. А тим часом приміщення, де працює ДЮСШ, капітально не ремонтувалося вже два десятки років.
Цьогоріч нарешті «крига скресла» і вже другий місяць поспіль коштами районного бюджету триває ремонт приміщення. Першочергове завдання — створити належні умови для занять фізкультурою на спортом. Це і зручні роздягальні, і душові для спортсменів, туалет,  кабінет для теоретичних занять та зібрань, кімната для інвентаря.
Таке оновлення дуже доречне й напередодні відкриття Шишацького кубка. Адже нам, як переможцям минулого року, доведеться приймати гостей з усієї області та з Києва. Ця престижна спортивна подія стане своєрідною презентацією району на футбольній арені області. Крім того, одна з наших команд, ФК «Нове життя», вийшла минуло річ у першу лігу, а до участі в першій лізі також є свої вимоги.
Від імені усієї спортивної громади щиро дякую керівництву району за своєчасну підтримку та розуміння важливості спорту в житті Машівщини.

Автор: Руслан РЯДНИНА, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2010, 10:01 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації