Вхід | Реєстрація

Машівці на чемпонаті області з футболу

Минулої неділі і «Нове життя» (Андріївка), і «Газовик» (Базилівщина) показали гарну гру. Андріївці зустрілися на чужому полі з ФК «Пирятин». Юнаки виграли з рахунком 4:0. Три голи забив Олексій Синяговський, один м’яч на рахунку Фелікса Філатова. Дорослі виграли з рахунком 2:0. По одному году забили Андрій Микийчук та Євгеній Домненко.
Вболівати за «Газовик» у поєдинку з диканчанами на районний стадіон зібралося чимало шанувальників базилівщинської команди. Юнаки, на жаль, програли (1:3) — єдиний гол забив у ворота суперника Ігор Вечірко. А от доросліий склад виграв із рахунком 4:3. Одного м’яча гості забили собі самі (автогол), ще по одному провели Сергій Лебідько, Олександр Жигилій та Юрій Пастушенко.
Сьогодні, на районному стадіоні «Нове життя» приймає команду «Молодь» педуніверситету. Початок поєдинків о 13.00 (юнаки) та о 15.00 (дорослі). «Газовик» у неділю гратиме у Стасях з місцевою командою «Старт».

Автор: Ігор КОВАЛЬ, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2010, 10:29 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації