Вхід | Реєстрація

«Далекі острови» — лідери дитячо-юнацької футбольної ліги Полтавщини

Дитяча команда «Далекі острови» із Селещини в чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги Полтавщини провела за десять днів травня три матчі.
На власному майданчику команді зарахували технічну перемогу з рахунком 3:0 над командою Чутівської ДЮСШ, яка не з’явилася на матч.
Аж три м’ячі до свого активу записав головний бомбцардир команди Олександр Мазка під час зустрічі з вихованцями Полтавського спортивного інтернату № 1 —  командою «Молодь-1». Ще один гол забив суперникам Олег Бондар. Гра закінчилася з рахунком 4:0 на користь «Далеких островів».
15 травня минулорічному переможцю групи котелевському «Котл-трансу» також не пощастило на нашому полі. На два влучні удари Олександра Мазки суперники відповіли лише одним голом з пенальті. 2:1 на користь «Далеких островів».
Наші юні футболісти за результатами чотирьох турів мають максимальну кількість очок (12) і ділять в чемпіонаті 1 місце із із полтавською командою «Ворскла-1».
На жаль спонсорської допомоги від ТОВ «Далекі острови» команда так і не дочекалася і всі витрати на перевезення футболістів взяла на себе сільська рада (О.Кербут). Такою грою хоча б на морозиво команда дійсно таки заробила.

Автор: Євген ХОМІНІЧ, капітан команди «Далекі острови». www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2010, 10:30 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації