Вхід | Реєстрація

Базову оціночну вартість землі в Кременчуці поки вирішили не піднімати

Допоки усі депутати ретельно не вивчать це питання. Таке рішення прийнято на сьогоднішній сесії міської ради. Згідно з проектом, міська влада планувала збільшити оціночну вартість землі з 32 до 154 гривень за квадратний метр. Від чого оренда в Кременчуці мала б подорожчати приблизно вп’ятеро. У міськвиконкомі пояснюють це тим, що вартість землі в місті не змінювалася вже 10 років і вона значно нижча, ніж в інших містах України. А це, мовляв, не відповідає реаліям сьогодення. До винесення на обговорення базову вартість землі для Кременчука обрахували у спеціалізованому інституті, і вона пройшла відповідну експертизу. Втім, частина депутатів або не встигли, або не захотіли ознайомитися з цим проектом. Тому вивчатимуть його ще місяць – до наступної сесії. Зауваживо, що затвердити базову вартість землі потрібно до нового року, щоб з початку 2010-го вона вступила або не вступила в силу.

Автор: www.radio.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2009, 11:26 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації