Вхід | Реєстрація

День Перемоги відзначали в кожному селі

День Перемоги відзначали в кожному селі
Урочистості з нагоди 65‑ої річниці Перемоги пройшли у більшості сіл Новосанжарського району. До свята у них проводили концерти, вітали ветеранів та грали у футбол.
7‑го травня урочистості пройшли в селі Мар’янівка. Місцевих ветеранів привітав сільський голова Сергій Головко. Він також вручив їм ювілейні медалі та квіти. Після цього учні Руденківської школи влаштували для місцевих жителів невеликий концерт.
Того ж дня в актовому залі Руденківської школи відбулося урочисте дійство під назвою «День пам’яті та надії», присвячене 65‑ій річниці Перемоги. На урочистий захід були запрошені ветерани та жителі села. Із святом їх привітав заступник голови районної ради Борис Федоренко, який вручив почесні грамоти районної ради. Із вітальними словами до присутніх звернулись і сільський голова Сергій Головко та начальник відділу освіти Микола Таран.
Після офіційної частини на сцені відбулося справжнє театральне дійство. Один за одним промайнули перед глядачами тяжкі роки війни. Артисти із душею та почуттям читали справжні листи із фронту, співали військові пісні часів Великої Вітчизняної і ставили сценки із воєнного життя. Глядачі кожен виступ сприймали щирими оплесками. Особливо розчулила присутніх учениця 10‑го класу Руденківської школи Руслана Марюхніч, яка прочитала уривок із повісті Олександра Довженка «Мати». Дівчина настільки ввійшла в роль, що під кінець виступу з її очей побігли справжні сльози. Плакала і більша частина залу…
Добре сприймали глядачі і власну поезію іншої учениці школи — Каріни Дашко. І вже добре знайомі та нові вокальні виступи директора школи Андрія Дігтяря, і виступ хору педагогів. Загалом концертна програма тривала близько години. А наостанок глядачі побачили ще й справжній, хоча й невеличкий, феєрверк.
Своє свято до Дня Перемоги влаштували і у Сухій Маячці. Тут також провели урочистий мітинг із привітанням та квітами. Потім у селі із чудовим концертом виступив ромський ансамбль «Сім’я Іванцових». А ще до 65‑ої річниці вирішили провести футбольний поєдинок між місцевою командою «Темп» та великосолонцівським «Штурмом». На радість місцевих глядачів господарі перемогли із рахунком 4:1.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2010, 15:15 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації