Вхід | Реєстрація

До уваги жителів та гостей Нових Санжар!

Селище міського типу Нові Санжари відоме в Україні як оздоровниця всеукраїнського масштабу. Останнім часом особливо активізувалася робота по перетворенню його в курортне містечко, і це природно, адже кліматичні умови цілком підходящі, про що свідчать і висновки науковців Українського інституту медреабілітації та курортології.
З кожним днем покращується благоустрій. За підсумками Всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» селище неодноразово займає призові місця.
Для того, щоб наше селище стало ще привабливішим, красивішим, селищна рада оголошує конкурс на кращий благоустрій комунального Парку воїнів‑інтернаціоналістів.
До селищної ради звертаються бажаючі отримати дозвіл на встановлення торгової палатки, але тільки за умови здійснення кращого благоустрою даного парку, встановлення дитячих та розважальних атракціонів, майданчиків селищною радою буде надано дозвіл на встановлення торгової продуктової палатки.
Заявки на участь в конкурсі «Кращий благоустрій комунального Парку воїнів‑інтернаціоналістів» приймаються з 1 по 15 червня 2010 року щоденно (крім вихідних) в приміщенні селищної ради за адресою: Полтавська область, смт. Нові Санжари, вул. Леніна, 41, тел. 3–13–83; факс 3–14–35.

Автор: Андрій РЕКА, селищний голова.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2010, 12:53 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації