Вхід | Реєстрація

З голів сільських рад почнуть сурово питати

Це пообіцяв на засіданні сесії районної ради голова РДА Олександр Прокопенко. Його не задовольняє той факт, що в деяких селах приміщення сільських рад та прилеглі території перебувають у занедбаному стані. На думку керівника, в такому селі не може бути авторитетної влади. Під приціл його критики потрапила Ряськівська сільська рада за непривабливий зовнішній вигляд адмінспоруди, зруйновані сходи, іржаві порожні агітаційні стенди перед будівлею, тощо.
Сільських голів попередили, що через місяць комісії побувають у всіх громадах і перевірять порядок як у селах, так і в приміщеннях місцевої влади. За кожну сільраду буде відповідати один із заступників голови РДА.
Як сказав Олександр Прокопенко, той факт, що 5 сільських голів району сьогодні мають проблеми із законом, не працює на їхній авторитет. І ці проблеми ще не стосуються земельних питань. За його словами, невдовзі адміністрація ініціюватиме інвентаризацію земель у всіх сільрадах, бо є інформація, що за деякі ділянки ніхто не платить роками. Незаконні рішення призупинятимуться. Таку землю пропонуватимуть інвесторам, котрі бажають будувати на території району великі об’єкти.
Перевірки почнуть із залізничного вузла в Селещині.
Результати, як обіцяє голова РДА, оприлюднюватимуться в пресі, щоб перед виборами до місцевих рад люди знали, за кого голосувати.

Автор: Наталія СКОРИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2010, 17:15 | Машівка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації