Вхід | Реєстрація

15 років чекаємо дороги

Так висловилася, зателефонувавши до редакції «Пирятинських вістей», жителька Пирятина Павлина Михайлівна, котра мешкає по вулиці Піонерській: «По вулиці Піонерській є відрізок дороги (протяжністю 600 метрів та шириною близько 5-ти метрів), де не покладено асфальт. Років 15 тому, коли проводилося асфальтування дороги до м’ясокомбінату, водоканалу та райлікарні, ця ділянка залишилася без асфальтового покриття. У свій час її засипали щебенем, але там трапляються камінці досить таки великого розміру. Тож ні пройти, ні проїхати (особливо з дитячими колясками чи велосипедами) там просто неможливо. До того ж, ще й небезпечно, адже часто каміння вилітає з-під коліс автомобілів (а по цій вулиці багато й вантажних машин проїжджає) і пішоходи можуть постраждати».
З приводу проблеми, порушеної нашою постійною читачкою, ми звернулися у міську раду. В.о. міського голови Олександра САЛІВОН зазначила, що нині проводиться лише ямковий ремонт доріг у місті – в основному по тих вулицях, де великий рух транспорту. Щодо цього відрізку дороги по вулиці Піонерській, то там потрібно робити капітальний ремонт, на що в міському бюджеті на сьогодні коштів немає.
Тож проблема залишається невирішеною. І скільки ще доведеться чекати нормальної дороги по вулиці Піонерській, - наразі невідомо.

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2010, 17:49 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації