Вхід | Реєстрація

Через «культуру» гадячан у комунальників опускаються руки

Працівники МКП «Комунсервіс» на чолі з директором Миколою Ємцем трудилися у поті чола. «Ось поставили перевдягали, баки для сміття, грибки, - почав коментувати Микола Олексійович. – А це хлопці столи з лавками майструють, щоб людям було зручніше, таки ж не на піску обідати. Столи поставимо і тут, на «лодочній», навпроти неї, і там, на «дитячому» пляжі. Міська рада на все це виділила 45 тисяч гривень. Запросили вас, щоб сфотографували, бо з «культурою» наших людей, боюся що і дня не простоїть».
Доки ми спілкувалися, з «дитячого» пляжу прийшли дві жінки – працівниці «Комунсервісу», вони прибирали сміття на пляжі. Одна з них голосно загукала: «Там на «дитячому» грибок зламали і вже повен бак сміття. Собаки підрили під бак яму і розтягнули сміття по всьому пляжу!» Йдемо разом з міським головою та директором «Комунсервісу» за «вказаною адресою». І дійсно, грибок зламаний і лежить у кількох метрах від місця встановлення, бак для сміття майже повний. «Це сміття не від відпочиваючих, - говорить Тетяна Савченко, заглядаючи в бак. – Це, мабуть, з якогось магазину привезли. Все попаковано у мішки для сміття. Від такого ставлення руки опускаються. Та сама ж підбадьорюю комунальників, говорю, що ми ж робимо для людей, привчаємо їх до культури».
Отож, шановні гадячани, вже вкотре звертаємося до вас з проханням – поважайте працю інших, поважайте себе. Будьте культурними!

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2010, 18:04 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації