Вхід | Реєстрація

У Ворсклі виловили тіло чоловіка

У с. Зачепилівка Н.Санжарського району місцеві жителі виявили та вилучили із р. Ворскла тіло громадянина К., 1960 р. н. Труп направили у морг Н.Санжарської ЦРЛ. Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 9 надзвичайних подій. З них: 4 пожежі, 4 дорожньо-транспортні пригоди (7 осіб травмовано, в т.ч. 1 дитина) та нещасний випадок на воді (1 людина загинула). Пожежі виникали у м. Полтава Київського району, смт. Комишня по вул. І.Франка Миргородського району, дві у м. Миргород: по вул. Троїцька та по вул. Шишицька.
Дорожньо-транспортні пригоди, як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, сталися:

Лубенський район на 174 км а/д Київ-Харків
Водій автомобіля «ІЖ-2715011» громадянин К., 1980 р.н., не справився з керуванням, з’їхав в кювет і допустив перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП пасажири автомобіля: громадянка К., 1984 р.н., отримала перелом ключиці; громадянка К., 2008 р.н., отримала забій хребта; громадянка С.,1959 р.н., отримала забій хребта,грудної клітки. Постраждалі доставлені в Лубенську ЦРЛ.

м. Полтава по вул. Майдан Незалежності
Водій автомобіля «Хонда» громадянка К., 1978 р.н., скоїла зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109», під керуванням громадянина Ш., 1983 р.н. Внаслідок ДТП громадянка К. та пасажир автомобіля «ВАЗ-2109» громадянка Ф., 1985 р.н., отримали тілесні ушкодження і доставлені в 1-шу міську лікарню м. Полтави.

с. Запсілля Кременчуцького району
Водій мопеда «Хонда» громадянин К., 1989 р.н., не справився з керуванням і допустив падіння. Внаслідок ДТП громадянин К. отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і доставлений в реанімаційне відділення 3-ої міської лікарні м. Кременчука.

м. Полтава
Внаслідок різкого гальмування автобуса «БОГДАН», під керуванням громадянина М., 1954 р.н., в салоні автобуса, втративши рівновагу, впала пасажирка громадянка М., 1953 р.н., яка отримала тілесні ушкодження і була доставлена в травмпункт 1-ої міської лікарні м. Полтави.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2009, 14:27 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації