Вхід | Реєстрація

З одинадцяти дитячих клубів Полтави почали вивозити меблі

Згідно із рішенням Полтавської міської ради від 31 травня 2010 року, прийнятого на 54 позачерговій сесії п’ятого скликання, 11 клубів позашкільного навчального закладу «Полтавський міський центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» передано з балансу цього центру до власності житлово-експлуатаційних організацій міста.
Як говориться у цьому документі, передача здійснюється «із метою раціонального використання нерухомого майна територіальної громади м. Полтава».
Перелік приміщень центру, які потрібно передати, наступний:
№ п/п Адреса Житлово –експлуатаційні організації, яким передаються приміщення 1. вул. Зигіна, 25 ГЖЕД №6 2. вул. Гожулянська, 12 КП «ЖЕО - №5» 3. вул. Опитна, 5 ГЖЕД №7 4. вул. Жовтнева, 40 КП «ЖЕО - №1» 5. вул. П.Комуни, 34 КП «ЖЕО - №1» 6. вул. Калініна, 19 КП «ЖЕО - №2» 7. вул. Фрунзе, 88 КП «ЖЕО - №4» 8. вул. Калініна, 59 ГЖЕД №11 9. вул. Г. Сталінграду, 34/24 ГЖЕД №11 10. вул. Чураївни, 3/2 КП «ЖЕО - №8» 11. пров. Космічний, 8 КП «ЖЕО - №5» Однак у окремих педагогів дитячих клубів у зв’язку із цим рішенням виникло кілька запитань. Як повідомила нам колишній педагог-організатор клубу «Кругозір» Валентина Демус, у деяких директорів клубів забрали ключі від приміщень, а з окремих клубів вантажівкою почали вивозити меблі. Також, за словами Валентини Павлівни, передані до ЖЕО приміщення від’єднали від електро та водопостачання. Меблі ж вивозяться до інших клубів.
- Якщо клуби не закриваються, а тільки передаються на баланс ЖЄДів, то навіщо їх від’єднувати від комунікацій і вивозити із них майно? - запитує жінка. – Ми вважаємо, що цим рішенням порушено права дітей на відпочинок і дозвілля, а також Закон України «Про позашкільну освіту».
У зв’язку із цим педагоги готують колективного листа до міського голови Полтави Андрія Матковського із проханням втрутитись у цю ситуацію і надати їм вичерпні відповіді.
На завершення потрібно додати, що, тут процитуємо ще одне рішення міськради, «з метою упорядкування та оптимізації мережі позашкільного навчального закладу «Полтавський міський центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» рішенням міської ради внесено зміни до статуту цього центру. Згідно із цим документом в структурі центру залишилось 14 дитячо-юнацьких клубів.
Структура Центру:
Назва підрозділу Адреса «Господарочка» вул. Калініна, 19 «Ровесник» вул. Котляревського, 24 «Меридіан» вул. П. Мирного, 2-а «Юний друг» вул. Зіньківська, 36-а «Факел» вул. Кондратюка, 7 «Олімпієць» вул. К. Шосе, 72 «Промінь» вул. Г. Сталінграда, 11 «Блакитні блискавки» вул. Г.Сталінграду, 28 «Олімп» вул. Зіньківська, 36А, к. 1 «Товариш» вул. В.Тирнівська, 27/1 Центр дитячої творчості та відпочинку молоді вул. Опитна, 4-а «Вогник» вул. Плеханова, 4 «Фантазія» вул. Баленка, 18 «Юний патріот» пров. Рибальський, 14

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2010, 11:43 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації