Вхід | Реєстрація

Награлися!?...

Чомусь мені ситуація з ФК “Полтава” нагадує малюка на дитячому майданчику. Можливо, тому що сам щодня з малою відвідую подібні місця і бачу на власні очі як бавляться дітки...
Так і “Полтава” - акуратно одягнуте дитя, красиво зачесане з торбинкою іграшок вийшло погуляти. Воно виходить на вулицю з посмішкою на обличчі і з величезним завзяттям. Радіє всьому: спочатку впевнено крокує за ручку з батьками, потім вже само біжить. І ось воно на майданчику для ігор. Із вереском наше дитя біжить в пісочницю розкидає там свої іграшки. Все робить з таким задоволенням, що душа радіє за нього. Гребеться в піску гребельками, ліпить пасочки, просіює пісок, бавить з м’ячиком.
Згодом вилазить з пісочниці біжить на гойдалки та каруселі, здирається невміло по сходинках і спускається з гірки. Причому робить це з таким задоволенням, що вереск стоїть навкруги. Ось воно дитяче щастя! А поруч стоять батьки і не можуть нарадуватися зі свого чада.
Та минає час і наша дитина починає втомлюватися. Воно вже не таке грайливе, вже не так біжить на гірку, а в в пісочниці, де лежать його іграшки вже бавляться інші діти, іноді набагато старші. Воно намагається забрати свої цяцьки, але старші діти не дають їй це зробити. Дитя стоїть посеред пісочниці, надуло губки, ще мить і воно розплачеться. Зрештою воно підходить до мами і просить його забрати звідси. Мама йде забирає його речі в торбинку, бере на руки маля і йде додому. Воно заморилося і хоче їсти та спати...
Ось так і ФК “Полтава” виходить награлася... А шкода. Шкода сил і коштів які вклав Леонід Соболєв у розвиток клубу. Шкода стадіону, який завдяки клубу реконструйовали і зробили придатним для відвідування. Шкода футболістів, які залишилися без роботи. Шкода, уболівальників, які за три роки існування клубу звикли ходити на Поділ і відпочивати. Шкода і тих уболівальників, які свято вірили в те, що незабаром “Полтава” досягне вершин і скине з футбольного трону міста “Ворсклу”. Не склалося.
Та може наша дитинка трохи поспить, відпочине, поїсть і знову вийде на вулицю погуляти?

P.S. Як виявилося, заяви президента клубу Леоніда Соболєва про зняття команди зі змагань, виявилися не більше ніж сплеском емоцій, бурею в склянці. Команда продовжує готуватися до нового сезону. Правда вже з новим наставником та новими гравцями. Однак чи це ми вже не проходили? Адже у «Полтави» кожні півроку міняється майже повністю склад і головний тренер. Так що наша дитина трохи відпочила і чекай її  знову на ігровому майданчику!

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2010, 16:48 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації