Вхід | Реєстрація

Дідуся і малолітню дитину рятувальники визволили із зачинених квартир

15 червня в Октябрському районі Полтави по пров. Горбанівському надійшло повідомлення про те, що громадянин Г., 1929 р.н., знаходиться в зачиненій квартирі та потребує термінової медичної допомоги. Черговим відділенням АРЧ із залученням спеціального обладнання проведено рятувальні заходи по відкриванню вхідних дверей.
Також по вул. Станіславського, до ОДС ОКЦ надійшло повідомлення про те, що громадянин Б., 2008 р.н., знаходиться в зачиненій квартирі та потребує термінової медичної допомоги. Відділенням ПДПЧ-2 із залученням автодрабини проведено рятувальні заходи по відкриванню вхідних дверей.
За даними ГУ МНС, за минулу добу на території області зареєстровано 15 надзвичайних подій: 5 пожеж, в т.ч. 2 лісові пожежі, 6 дорожньо-транспортних пригод (6 чол. травмовано), нещасний випадок на воді (1 чол. загинув), 3 нещасних випадки (2 чол. постраждали, з них 1 дитина).

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2010, 09:45 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації