Вхід | Реєстрація

Команда-переможець кубка голови РДА з футболу отримає три тисячі призових

За друге місце призові складають дві тисячі гривень, за третє — одну тисячу. Сам же блискучий трофей зараз виготовляється. Про це на відкритті кубкових ігор повідомив голова РДА Олександр Прокопенко. За його словами, турнір організували, щоб виявити талановиту молодь у своєму районі і відібрати сильну місцеву команду.
На районному стадіоні зібралося 11 команд. Привіталися, підняли прапор, позаздрили тим, хто грає в Африці (там зараз зима) і почали групові відбірні турніри. На селещинський стадіон поїхали команди першої зони — Ряське, Калинівка, Коновалівка, Михайлівка та Селещина. На районному лишилися Кошманівка, Павлівка, Новий Тагамлик, Базилівщина, Старицьківка, «Нове життя» (за нього грають хлопці з різних сіл району). Головна вимога при формуванні команд — щоб футболісти були місцеві, а вже хто за яке село, залежить від самих спортсменів.
Пекло неймовірно. Найважче було селещинцям та михайлівцям — їм довелося грати по два матчі підряд. У першій зоні перемогли михайлівці, на другому місці команда Коновалівки, що стало сюрпризом для більшості вболівальників. Адже одним із лідерів районного футболу по праву вважається калинівська «Зоря». Вона до півфіналу не потрапила.
У другій зоні перемогло «Нове життя», другу сходинку виборола Кошманівка.
У 12 іграх було забито 23 м’ячі. У трьох іграх переможці визначалися за 11-метровими ударами. Кращі бомбардири забили по 2 голи. Це Олександр Лебідь та Віталій Бондаренко з Кошманівки, Сергій Данильченко та Юрій Пастушенко з «Нового життя», Роман Жорняк із Михайлівки.
У суботу, 19 червня, відбудеться півфінал. О 14 годині почнеться матч між командою Коновалівки та «Новим життям». О 16.30 почнуть гру Михайлівка з Кошманівкою. Видовище обіцяє бути цікавим та емоційним. Таким чином визначаться фіналісти, що зустрінуться через тиждень.
Минулої неділі в рамках чемпіонату області з футболу «Газовик» приймав на районному стадіоні новосанжарський «Стандарт». Юнаки програли з рахунком 0:1, дорослі — 1:2. Єдиний машівський гол забив Дмитро Грозь.

Автор: Ольга БЕРЕЗІНА, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2010, 11:17 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації