Вхід | Реєстрація

Дільничний інспектор опікує похилу жінку, яку син-п’яниця залишив без кусня хліба

Нещодавно до опорного пункту дільничного інспектора міліції Ленінського райвідділу Руслана Винника завітала жінка похилого віку, яка поскаржилася на неблагополучного сина, який щомісяця витрачає її пенсію на спиртне.
Зажурена матір розповіла, як вона щомісяця частину пенсійних коштів витрачає на оплату комунальних послуг, а решту – залишає на харчування.
Утім жінці не вдається прогодувати себе, оскільки її повнолітній син «пропиває» все до останньої копійки. Коли власні гроші закінчуються, він «бенкетує» за рахунок материної пенсії. Ось так і бідкається старенька без коштів на проживання.
Реагуючи на отримане звернення, Руслан Винник відразу розпочав перевірку інформації. Як наслідок – 62-річний чоловік, який раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вживання алкогольних напоїв, був затриманий і доставлений до Ленінського райвідділу міліції.
Наразі, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
Слід відмітити, що дільничний інспектор міліції Руслан Винник не обмежився виконанням своїх безпосередніх обов’язків, а й досі відвідує стареньку, щоб допомогти, або просто спитати: чи є у неї хліб?
Старенька безмежно вдячна міліціонеру за турботу. Жінці приємно відчувати підтримку порядної людини, яка фактично виконує обв’язки її сина.

Автор: ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2010, 15:16 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації