Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Anatoliy»

Коментарі користувача
1 2 3
Anatoliy 18 жовтня 2017, 20:39 На тему: На Україні...
10.Selena2017
«поняття справжнього патріотизму неможливо дискредитувати»

Я про те, що тепер при словах "україський патріот" перед очима постає, приміром, чувак, що з піною біля рота горлає "Смерть ворогам!" на ранку 8 березня у дитячому садочку...
11.Микола Гузченко
«Але матюки, як я розумію, не вписуються у ваші поняття про культуру і естетику. Це вже ваша особиста справа. Не хочете - не використовуйте. А тут мій пост з моїм текстом - то і відповідати він має моїм принципам, а не вашим. Соррі.»

Крик душі є крик душі... Коли б’єш молотком по пальцю, важко вигукнути "Ах, який я необережний!" Але це має бути саме крик, а не продумана стаття чи публічний виступ. Все ж таки, володіючи мовою, можна знайти безліч слів, які замінять нецензурщину і передадуть думку. Тому на людях я матюки не використовую. Не хочу - і не використовую. Але якщо якесь ракло починає гнути матюччя при жінках і дітях, то роблю зауваження. А як не помагає - то і у вухо даю... Це відповідає моїм принципам. Соррі.)))
Anatoliy 18 жовтня 2017, 16:57 На тему: На Україні...
Дивно, що переймаюись за чистоту мови автор так широко використовує ненормативну лексику. На користь статті це явно не пішло - за матюками ховається сама суть. А от саме із суттю я особисто повністю згоден - нинішні «патріоти» повністю дискредитували та нівелювали багато речей і понять. Це ж абсолютно природно - якщо тобі вдень і вночі силою пхнути в зуби хоч і найулюбленішу страву, врешті-решт її згидуєш. Так і "патріотизм", "віче", "побратимство", "героям слава", вишиванки... Безкомпромісне нав’язування «відвернуло» навіть людей, для яких це все було близьким і дорогим, що вже казати про тих, хто відносився нейтрально чи взагалі не приймав. Що занадто - то не здраво, істина не нова, але діюча. Тому думку автора поділяю, але матюки "у прямому ефірі" одозначно засуджую.
1 2 3
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації