Вхід | Реєстрація

Для радості людині треба небагато

Для радості людині треба небагато

Газету «ЕХО» щоразу починаю читати з редакційної колонки — це моя улюблена рубрика. Потім, коли з’являється вільний час, читаю все інше. Матеріали редактора завжди зачіпають за живе, змушують задуматися.

От і цього разу, прочитавши «Навчіть своїх дітей колядувати», не могла не погодитись із простою істиною: «Як мало людині потрібно, аби відчувати себе щасливою». І в цьому моя родина сама пересвідчилась увечері 13 січня, на свято Меланки, коли наші друзі Ярослав і Валя Голтвянські зі своїми товаришами прийшли нас привітати. Оті звичні, знайомі всім слова пісні «Радуйся, пане господарю…» викликали теплоту в душі і посмішки на обличчі. Отой щирий спів під акомпанемент гітари долинав у саму душу. І не було сил стриматись, аби не підспівати щедрувальникам. Моя дворічна донечка з захопленням дивилася на гостей і все радісно повторювала: «Так гарно! Так гарно!». А коли святково вбрані щедрувальники пішли, просила, аби вони ще приходили співати. Спасибі вам, дорогі друзі, за подарований гарний настрій!

Дуже жаль, що українські традиції з кожним роком забуваються і все менше ходить по домівках колядників-щедрівників у святкові вечори. І як радісно стає, коли у вашу домівку постукають і спитають: «Можна пощедрувати?». І як приємно від вітальних слів щедрувальників. І додається настрою від того візиту ще на багато-багато днів уперед. Справді, для щастя людині треба зовсім мало.


Автор: Марина СІДАШ-ПРИХОДЬКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2013, 12:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації