Вхід | Реєстрація

Медпрацівники підтримують Івана Супруненка

Працівники Кобеляцької ЦРЛ глибоко обурені подіями, які мали місце під час чергової сесії Кобеляцької районної ради, котра відбулась 12 грудня 2014 року. Як відомо, одним із питань повістки денної було заключення контракту із головним лікарем ЦРЛ Іваном Супруненком. Неприємно вразив той потік бруду, який лився на адресу керівника та всього колективу.

При цьому любителі критикувати і звинувачувати не згадували ситуацію 16‑річної давності, у якій Іван Супруненко прийняв медичний заклад. На той момент лікарня була однією суцільною руїною. Термінового ремонту потребували терапевтичне, інфекційне, поліклінічне та й інші відділення, катастрофічно не вистачало обладнання й апаратури. І що ми маємо зараз? Лікарня є однією із кращих в області, працівникам і пацієнтам забезпечені комфортні умови для роботи і лікування. А головне, що колектив працює чітко і злагоджено. І все це — завдяки роботі головного лікаря Івана Супруненка.

Медичні працівники виявили ініціативу і, діючи в рамках чинного законодавства, прийшли на сесію, щоб підтримати свого керівника. На жаль, ми зіткнулися із негативним ставленням до себе з боку голови райради Василя Мирошнеченка. Він фактично вигнав медиків із зали засідань, не дав можливості вирішити це питання. Крім того, ми вважаємо, що, не дивлячись на бурхливе обговорення та потоки бруду, голосів для прийняття рішення щодо підписання контракту з Іваном Супруненком вистачало. Цей факт зафіксований проведеною відеозйомкою. А ось лічильна комісія навмисно невірно рахувала голоси.

Колектив медпрацівників ЦРЛ не приховує своєї позиції відносно кандидатури на посаду головного лікаря ЦРЛ. І це контрастує із чисельними анонімними зверненнями в різні інстанції, які лише заважають нормальній роботі закладу. Ми вже не вперше звертаємось до керівництва райради з проханням прислухатись до нашої думки і підписати контракт із Іваном Супруненком. Але нас не чують або не хочуть слухати. Невже головний лікар КЗ «Кобеляцький центр ПМСД» Любов Коломієць, завідуючий підстанцією екстреної медичної допомоги Юрій Нагайченко, колишній лікар-терапевт Йосип Островський чи карлівські «тітушки», які невідомо ким найняті чи запрошені, краще за весь колектив знають, хто повинен керувати нами і, відповідно, організовувати вторинну медичну допомогу в районі?


Автор: Колектив Кобеляцької ЦРЛ, 142 підписи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2014, 10:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації