Вхід | Реєстрація

Звалище на Покровській закрили, в’їзд на звалище «Лісове» перекрили

Звалище на Покровській закрили, в’їзд на звалище «Лісове» перекрили

У понеділок пообіді ми поцікавилися ситуацією із вивезенням побутових відходів у місті Кобеляки. Нагадаємо, що своїм рішенням міські депутати заборонили підприємству «Водоканал+» вивозити сміття на вулицю Покровську.

Дійсно, у понеділок вранці на Покровській було безлюдно. Одинокий сторож, який засмагав під ще теплим осіннім сонечком, розповів, що він отримав розпорядження не пропускати транспортні засоби на територію звалища. В’їзд на смітник був перекритий шлагбаумом, про заборону викидання сміття попереджає величезний білборд, встановлений за кілька сотень метрів від об’єкту.

Побували ми і на околиці міста, де міська рада вирішила облаштувати новий смітник. Він розташований прямо на узліссі соснового лісу,я кий тягнеться аж до перших житлових будівель містечка. Невелике обстеження засвідчило, що на нове звалище уже вивезли кілька кубометрів відходів. В основному це суха трава, гілки та листя. Знайшли ми там і викинутого кимось веселого дракончика.

Та найцікавіше не це, а той факт, що в’їзд на звалище на момент нашого візиту був перегороджений кількома спиляними стовбурами дерев, імовірно, дубом. Так що зараз завезти сміття на звалище «Лісове» не можуть ні комунальники, ні звичайні громадяни.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2019, 15:16 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації