Вхід | Реєстрація

Чому «десятка» не втрачає популярності

Чому «десятка» не втрачає популярності

Хоча керівництво Запорізького автомобільного заводу присуджувало звання "народного автомобіля" в Україні корейському легковику, який збирали на підприємстві, та насправді протягом тридцяти років одним із найупізнаваніших автомобілів на українських дорогах залишається вазівська "дясятка". Не дивлячись на те, що серійне виробництво легковика розпочалося ще наприкінці 90-х років минулого століття, 2110 користується великою популярністю у вітчизняних автомобілістів і сьогодні. І на це є ряд вагомих причин.

  1. Дизайн ВАЗ-2110 навіть у порівняні з останніми легковиками його класу залишається достатньо сучасним. Салон просторий і зручний як для водія, так і для пасажирів.
  2. "Десятка" укомплектована електронною системою управління двигуном та бортовим комп’ютером.
  3. Для зручності керування встановлений гідропідсилювач керма, передні бокові стекла регулюються за допомогою склопідйомників. 
  4. При фарбуванні кузовних деталей застосовувалася новітня технологія нанесення фарби.
  5. За період випуску автомобіль оснащувався кількома двигунами, та інжекторному 8-клапанному бензиновому з робочим об'ємом 1,6 літра немає рівних на автотрасі й сьогодні.

 

Azon знає, що власник "десятки" бажає

Ще одна важлива деталь популярності "десятки" полягає в доступності деталей до автомобіля. Адже кожен автомобіліст, який являється клієнтом інтернет-магазину Azon, знає, що представники компанії запропонують усі необхідні запчастини для кузова, двигуна, трансмісії чи ходової, механізми управління та електрообладнання. Достатньо лише зробити замовлення на офіційному сайті https://azon.ua/vaz/2110/ і необхідна деталь надійде клієнту в стислі строки.

У відмінній якості запчастин і комплектуючих замовник може бути впевнений, оскільки компанія Azon є прямим постачальником продукції кращих заводів-виробників. Тому автовласникам більше не доведеться ходити магазинами та ринками в пошуках потрібних деталей та переплачувати за них у кілька разів більше від реальної вартості. Інтернет-магазин Azon реалізує запчастини до вазівської "десятки" за найбільш прийнятними цінами.

Не важливо, де збирався автомобіль: у Росії, на Волжському автозаводі, чи в Україні, на заводі корпорації "Богдан", так як запчастини, придбані в компанії Azon, підійдуть на "десятки" всіх комплектацій.

ВАЗ-2110 — надійний седан свого класу, а з якісними запчастинами від Azon їзда на авто стане ще комфортнішою.


Автор: Виталий БАБАЕВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2020, 08:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації