Вхід | Реєстрація

Поліцейські затримали п’яного водія, який тікав від них з Полтави до Диканського району (відео від патрульних)

Поліцейські затримали п’яного водія, який тікав від них з Полтави до Диканського району (відео від патрульних)

28 червня, близько 22-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Юрія Тимошенка водій автомобіля марки Volkswagen порушує правила дорожнього руху.

За вказаною адресою поліцейські виявили авто ймовірного правопорушника. Водій проігнорував вимогу патрульних зупинити транспортний засіб, натомість пришвидшився та почав втікати.

Зупинити мікроавтобус вдалося шляхом блокування поблизу Диканського району Полтавської області. 18-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження огляду категорично відмовився в присутності свідків.

З’ясувалося, що чоловік вже раніше притягався до адміністративної відповідальності та був позбавлений права керування за водіння напідпитку.

Інспектори склали на керманича адміністративний протокол за ч.2 ст.130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП, протокол за ч.1 ст.122-2 (невиконання вимоги про зупинку) КУпАП, постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП та постанову за ч.3 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) КУпАП.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2020, 18:15 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації