Вхід | Реєстрація

У Іванівській школі повністю призупинений навчальний процес, а в кобеляцькій «другій» — частково

У Іванівській школі повністю призупинений навчальний процес, а в кобеляцькій «другій» — частково

25 листопада відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому було прийнято рішення призупинити виробничу роботу і навчальний процес у Іванівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів із 26 листопада по 10 грудня.  призупинила роботу на два тижні.

Наступного дня комісія зібралася вчергове. Цього разу обговорювали ситуацію в Кобеляцькому ліцеї №2. У результаті комісія вирішила: Із 27 листопада по 11 грудня продовжити денне навчання для учнів 1-6 класів, а з 7-го по 11-і класи перевести на дистанційне навчання.

За інформацією начальника Сектору освіти Кобеляцької РДА Наталії Коваль, у Іванівській школі частина вчителів захворіли на запалення легенів. Серед дітей хворих немає. У Кобеляцькому ліцеї №2 хворіють 20 педагогів. У трьох із них виявили коронавірус. У багатьох дітей — простудні захворювання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2020, 17:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Ltava / 27 листопада 2020, 07:58
Яскраве підтвердження переваг малокомплектних шкіл які так радісно позакривали ((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації