Вхід | Реєстрація

Новим керівникому «Нафтогазу» став Юрій Вітренко

Новим керівникому «Нафтогазу» став Юрій Вітренко

Виконуючим обов'язки глави "Нафтогазу" призначений в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко. Про це написав у Telegram народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко.

"Ну, а це заліт Шмигаля. Юрій Вітренко призначений в.о. голови НАК "Нафтогаз" замість Коболєва", – написав нардеп.

В уряді вже навіть поставили задачу для Вітренко.

"Прийнято рішення про обрання та призначення з 29 квітня Вітренко Юрія Юрійовича головою правління акціонерного товариства НАК "Нафтогаз України". Юрій Вітренко має багаторічний успішний досвід у сфері енергетики та у 2018 році обіймав посаду виконавчого директора "Нафтогазу". Перед новим керівником компанії поставлено завдання щодо системного збільшення видобутку українського газу, а також сприяння у формуванні повноцінного та справедливого ринку газу в Україні", – заявили в Кабміні.

Юрій Вітренко вже працював у "Нафтогазі" виконавчим директором, але був звільнений у травні 2020 року. У грудні його Рада призначила в.о. міністра енергетики.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2021, 11:33 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації